Tervehdys!

 

Kuulun koulutettujen hierojien liittoon (KHL), minut on rekisteröity Valviran terveydenhuollon ammattilaisten rekisteriin ja kuulun myös Lokomon Sairauskassan jäsenten suosittelemien hierojien joukkoon. Valmistuin hierojaksi Pajulahden Urheiluopistosta vuonna 2015, jonka jälkeen olen työskennellyt täysipäiväisesti hierojana sekä jatkuvasti kehittänyt asiakaspalvelutaitojani.

Olipa hakusessa sitten voimakkaampi lihaksia muokkaava hieronta tai kevyempi aineenvaihduntaa ja hermoston rentoutumista edistävä hieronta, saat varmasti mieleisesi lopputuloksen!

(Hieronnassa käytetään tarvittaessa allergiaystävällistä hierontaöljyä. Hierontaan pääsee ilman GoGo:n jäsenyyttä!)

Tervetuloa huollettavaksi!

Rintakuva.png

Hinnasto

Maksutapoina käyvät pankkikortti, käteinen sekä Hyvinvointi ePassi.

Sarjakortit sisältävät viisi (5) hierontaa ja ovat voimassa 6kk ostopäivästä lähtien. Sarjakortit ovat henkilökohtaisia.

Hieronnat

- 30 min 27€

- 50 min 38€

- 60 min 45€

- 90 min 65€

Sarjakortit

- 5x 30 min 120€

- 5x 50 min 170€

- 5x 60 min 200€

- 5x 90 min 280€

Lahjakortit

Lähestyvätkö lähimmäisesi merkkipäivät etkä tiedä mitä antaa lahjaksi? No problem! Saatavilla on myös hierontalahjakortteja, joilla voit muistaa lähimmäisiäsi!

Lahjakortille voi ladata haluamansa summan ja se on 6kk voimassa ostopäivästä! Alennukset ja tarjoukset eivät koske lahjakortteja.

Lahjakortti.png

Ajanvaraus

Alta voit varata ajan hierontaan sähköisesti. Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä puhelimitse (puh. 040 680 6127) tai Facebookin kautta yksityisviestillä tästä.

Työskentelen arkisin aikavälillä klo 11 - 19. Tiedustelut mahdollisista viikonlopun hieronnoista vain puhelimitse. Viikonloppuisin ja pyhinä palveluiden hintoihin lisätään 20%:n viikonloppulisä.

Mikäli ajan varaamisessa on ongelmia, kokeile varata aikasi täältä.